Pensiune – cazare Lancram

[dt_sc_fullwidth_section first]

cazare lancram sebes cetatatea carolina alba iulia

[/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”no” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” paddingtop=”20″ paddingbottom=”30″ textcolor=”” class=”” first][dt_sc_hr_invisible /][dt_sc_clear /][dt_sc_one_half first] rustik lancramBeneficiaza de pretul promotional al serviciilor noastre![/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ]

Pensiunea Rustik Lancram situata pe DN 1 km. 370 la 3 km. de Sebes si 9 km.Alba Iulia (linga benzinaria Lukoil), ofera servicii de cazare la standarde de 3 si 4 stele.

Camerele moderne, spatioase sunt dotate cu aer conditionat, televizor LED, internet wireless , mobilier modern si mocheta.Fiecare camera are baie privata cu uscator de par si articole de toaleta.Unele camere au si balcon.
Restaurantul pensiunii va sta la dispozitie cu un mic dejun bogat si variat intr-un cadru intim.Restauantul are un design deosebit,ideea de baza a fost imbinarea culorilor deschise cu cele indraznete, pentru a crea o sala de evenimente atat clasica, cat si moderna, ce va fi pe placul tuturor.
Pentru o eleganta desavarsita, s-a pus accent pe non-culoarea alb si nuantele calde de bej si crem, puse in valoare de culoarea roz, indrazneata a fetelor de masa.Suporturile de sticla pentru lumanari, vaza din metal cu flori, dau un iz romantic si de bun gust.Separeul cu bar, unde o degustare de cel mai rafinat whiskey sau un pahar de vin de calitate, va fi febletea fiecarui barbat. Culorile masculine de maro a fotoliilor clasice din piele si negrul barului sunt echilibrate perfect de buchetele de flori in nuante puternice de rosu si delicatetea suporturilor de lumanari.
Design-ul creat pentru sala de evenimente a Pensiunii Rustik iese in evidenta prin simplitatea incaperii si accesorizarii, prin culorile calde, dar si prin indrazneala nuantele puternice, ce aduc un plus de culoare si modernism intregii sali.

La intrarea în pensiune, recepţia, deshisa 24 de ore, dotată cu telefon internaţional, acces wireless vă stă la dispoziţie pentru a vă asigura tot ceea ce este legat de serviciile de cazare şi pentru a vă furniza produse de bar: cafea, apă, suc, bere.

Servicii suplimentare oferite: terasă, restaurant cu o capacitate de 100 locuri , parcare proprie luminată cu o capacitatede de peste 20 locuri de parcare.

[/dt_sc_one_half][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_clear /][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”no” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” paddingtop=”30″ paddingbottom=”30″ textcolor=”” class=”” first][dt_sc_h2_title title=”Cazare Lancram – Sebes – Cetatea Carolina Alba Iulia -RUSTIK LANCRAM” class=”” description=”Rafinament.Stil.Satisfactie garantata” /][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_hr_invisible_small /][dt_sc_clear /][Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”pensiune”]