Sala de nunta Lancram Sebes Alba Iulia & Cazare Lancram Sebes Alba
Mobirise Website Builder

CAZARE RUSTIK LANCRĂM

Pensiunea Rustik Lancrăm situată pe DN 1 km. 370 la 3 km. de Sebeș și 9 km.Alba Iulia (lîngă benzinăria Lukoil), oferă servicii de cazare la standarde de 3 și 4 stele.

Camerele moderne, spațioase sunt dotate cu aer condiționat, televizor LED, internet wireless , mobilier modern și mochetă.Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă.Unele camere au și balcon.

Restaurantul pensiunii vă stă la dispoziție cu un mic dejun bogat și variat într-un cadru intim.Restaurantul are un design deosebit,ideea de bază a fost îmbinarea culorilor deschise cu cele îndrăznețe, pentru a crea o sală de evenimente atât clasică, cât și modernă, ce va fi pe placul tuturor.

La intrarea în pensiune, recepţia, deschisă 24 de ore, dotată cu telefon internaţional, acces wireless vă stă la dispoziţie pentru a vă asigura tot ceea ce este legat de serviciile de cazare şi pentru a vă furniza produse de bar: cafea, apă, suc, bere etc.

Servicii suplimentare oferite: terasă, restaurant cu o capacitate de 100 locuri , parcare proprie luminată cu o capacitate de de peste 20 locuri .

© Copyright 2020 Rustik Lancrăm -Sală de nuntă Lancram Sebes Alba Iulia & Cazare Lancrăm Sebeș Alba. Toate drepturile rezervate.

Built with Mobirise ‌

Web Site Maker